3 feb. 2011

Utvecklingen av invecklingen

Om någon nu trodde något annat vill vi först och främst röka hasch, sedan ligga med invandrare eller bara still, och därefter dementera alla illasinnade rykten som jag spridit om att The Ligga Med Invandrare EP har mixats. ICKE! Möjligen har "I Wish I Was A Nazi Toy" fått sej en smärre uppbögning för att hålla jämn takt med sångarens sexualitet, men utöver denna konstens HomoHuliganisering utlovas samma oförställda, ojämna och samhallsomstörtande hjärnkaos som ni snart ska lära er att älska. Kanske beror det på att asfalten inte alls blommade på samma sätt som Ticking Torso ville göra gällande, kanske på att den judiska tekniker vi sparkade i själva verket var en simpel ljudtekniker med den ödesdigra kombionationen afasi och olyckliga organproportioner. Möjligen har vi rättat oss i ledet och gett vika för lagen om anpassning eller lagen om alltings jävlighet, men eftersom det skulle göra oss till usla anarkister skyller vi på de HudfärgsHandikappade och avslutar traditionsenligt som segervissa rasister.


Gonzonytt:
Ticking Torso åker in på obestämd tid för bedrägeri och vi utlovar land, men framför allt rike, till den som fritar honom. Själva kommer vi i egenskap av det marknadsmässiga företag vi är göra vad vi kan för att lindra tristessen på insidan och lägger därför en beställning hos anstalten på 88 miljoner tärningar med små, små swastikor på sidan. Sidan i singular för att återspegla våra sinnes resoluta endimensionellhet , som liksom den ensidiga tärningen ger vinst varje gång. Ett avslutande ord från den okynnesbehårade fillosofen Mårten Skit, som en gång sade: hellre fångad av lagen än fångad av vardagen. Eller var det hans negerdvärgkompis? Svara genast till signatur "fången i bongen".

4-pack väntar däremot ingen kåktid då han håller sina hedersbrott inom familjen. Hans bruscha beklagade sej nyligen över att han inte fick jobba kvar  på företaget och krävde avgångsvederlag, fallskärmar och cirkuselefanter för sin korta karriär som snöskottare. Precis som alla sunda personer hade re-reagerat tog 4-pack då en glasflaska och skar sönder kinden på sin redan upprörda bror. FRA får gärna skicka inspelningen av när 4-pack därpå ringer Well Done och förklarar att han måste komma upp till honom och supa på momangen.


Med andra ord: den omixade, renrasiga skivan är skickad på mastring. Den beräknas anlända lagom efter giget i Stockholm nästa lördag. Vidare har Herr Reichmann nyss hemkommit från en astral resa genom det tredje riket, där Goebbels dikterade direktiven för omslaget:


Di Leva i d-takt, som Babbe sade...
/Det skitnödiga Propaganjaministeriet

4 kommentarer:

 1. Som ett vackert kärleksbarn!
  Du sparar väl ett olatt ex till mig......

  SvaraRadera
 2. Och jag märker att min stavning får mig att verka outveckat invecklad så det passar väl bra här.

  SvaraRadera
 3. Du är den första som ska få smaka på käppen, det lovar jag!

  SvaraRadera
 4. Är mkt. intresserad av käppen. När kan det tänkas vara dags?

  SvaraRadera