17 feb. 2011

Judebaser Slussen, Stockholm.

Judebaser meddelade två dagar innan giget med Scam 69 att de ville ställa in "pga alla nazirefenser" men ändrade sej så småningom med följande motivering: "jag har kollat runt lite. det verkar ju lugnt med åsikterna osånnt. men jag har svårt för den typen av ironi, och jag föreslår att vi kan skriva ner deras texter. jag hoppas för er skull att det inte ger några ringar på vattnet. det är ju skillnad att spela på en krustpunkgala med den imagen och på debaser. vi har ögonen på oss. och folk älskar att feltolka till det negativa."
Med detta vill vi gratulera alla feltolkare - det är tydligen ni, som tillsammans med ZOG/pengarna, styr utbudet på de byxlösas bögnäste debaser. Således sanktionerades giget, men först efter en jävligt punkig CENSUR av det tyska manifestet, vars innehåll rensades helt från mening och motstånd på ett sätt som enbart kan föra tigertankarna bakåt - till avföring och Göring. Väl där fortsatte förfittningen - viss merch stoppades helt (inte ens tändsticksaskar tilläts!)  och skivan fick inte figurera med sitt riktiga namn. Sedan gav de sej på spriten... Först genom att förvägra oss fler backar öl och sedan genom att bannlysa bandet helt från baren. "Ni får inte handla här för ni har ett uppdrag att fylla", pruttade ormen fram genom det rövhål där munnar vanligtvis sitter.

Den utsiktslösa insikten att The Great German Re-Research och det värdelösa haschbolaget Third Reichords för all framtid är utelämnade åt varandras wehrmacht manifesterades under morgonen i ett monumentalt skivkontrakt, där världsherraväldet skissades upp med preussisk noggrannhet och siegnerades av Eichmann och Well Done. Well Done bröt därpå upp Eichmanns brevlåda för att i dennes namn förkunna sin dom över judebaser:

From: reichmann@thirdreichords.com
To: info@debaser.se
Subject: Anstalt eller Småslant
Date: Sat, 12 Feb 2011 07:19:30

PRESSTJACK!
Vi har beslutat oss för att gå vidare till Pressens Vittomspännande Spektalehämnd idag.

Tidigare onnanipressens satansbjävlafittnämnd, ja ni vet!
Med den bakgrund att ni som arrangörer direkt eller  indirekt påverkat bandet, här benämnt som The Germans, Då vi anser att ni brutit mot kap. 18, Paraguay nr.88.
Sätt minst sneluggar samt en lämplig summa på ett Slovakiskt Horhus.Om Svar Angefalles.babyb & the TheGermans via Det Värderlösa Hashbolaget.

72 timmar, tick tack!

We and the Nazicrew!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar