15 aug. 2013

Eichmann i politisk exil


Då det förödande förfallet av missfosterlandet fortsätter med accelererande kräftgång, och man ingen tröst finner ens i sin bong, tog Eichmann till slut sin vindpinade virrpanna, en rejäl panna, och sina variga vener till Sydafrika, för att fira Mandelas stundande hädangång, återupprätta apartheidi-homo och tjurskalligt fortsätta med sitt hakkorståg mot sej själv, samt, icke att fördöma, den oupphörligt förnedrande kampen mot det hiskeliga Landet Brunkråsskjorta - den eviga juden - som han med lätta fötter lämnade till sitt beseglade öde.

Men! Misströsta icke! Ty den tyska tattarteatern tutar på med oförtröttligt missmod och skall återigen dränka er, men framförallt oss själva, i det smutsgula urin och dieseldoftande amfetamin som vi står och faller för! Bromsklossen missköter spakarna. Eichmann lurar vidare i wassen.

Förena! Mobilisera! Fortsätt kampfen! Mellan städet av en förenad massaker och hammaren, som är den väpnade kampen, kommer vi att krossa de fascistoida, anabola-stereotypa crustpunkpatchpojkflatorna!Puss Auf Raggarjävlar!
                

Never forget: this was a jew story!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar