11 apr. 2011

Überwundene Winterkrise

Achtung!
Testpreussarna har anlänt och ur vaxet emanerar hatet likt tusen små stukabombare i skallen. Hjärnkaos och Järnkors till alla, eller åtminstone 888 (extra Hitler) förtappade förlorare vars tredje riksdaler vi ämnar erövra. För 50 hårda år sedan skickade bolsjevikingarna upp Gagarin i rymden. Samtidigt var låtsaslandet Israel upptagna med rättegången mot alltings välgörare, Eichmann, som nu ska få upprättelse genom sin reinkarnation - Reichmann. När två omständighet pekar åt samma håll är det ingen tillfällighet, som Alice Cooper aldrig sade och skivorna beräknas därför kunna beställas inom den godtyckliga tidsrymden "ett par veckor".
Idol-Eichmann

Under tiden The Ligga Med Invandrare EP pressas kan ni beställa den på besvärlig kassett med bonuslåten "Jag Är Ett Problem" (Mesk) här. En DVD är också in the re-making:
Homo Promo DVD-Trailer Park Bögs.mpg

/888
Hitler, Hasch & Heroin.

4 kommentarer:

 1. D-taktens Tempelriddare12 april 2011 kl. 22:21

  Vad har den här kopplingen till Hitler och skit med bandet att göra? Trodde att TGGR var ett punkband? Eller driver ni med oss?
  Vet flera som undrar...

  SvaraRadera
 2. The Great German Homo Nauts22 april 2011 kl. 22:21

  Svar till D-takt homot och Det 3:e Homot, från bandet: Även vi undrar!

  SvaraRadera
 3. Svar till rövarbandet och dess anhängare: vill ni ha en grundlig genomgång i punkens ABC föreslår jag att ni läser Mein Kampf. Skriv sedan en snabb sammanfattning och publicera här så att vi slipper läsa den.

  SvaraRadera