22 jan. 2011

Tävling!

Fick ett üppdrag av Well Done, men eftersom det är ett heltidsjobb att ständigt maskera och lyfta fokus från hur skivutgivningsprocessen fortgår (vi är egentligen utskickade av Bob ZOG III för att förkväva denna sista spillra av motstånd mot Israel och stoppa skivan i dess smutsiga binda.) och samtidigt hinna med haschet väljer vi en outsource-lösning (se instruktionerna nedan).

DESSUTOM har vi ljugit in The Great German Re-Research som Waffen-SS-förband åt Scam 69 den 11 februari på What We Do Is Secret (http://www.debaser.se/kalender/5307/). Och istället för att kränga vinyler erbjuder vi nåt bättre: kanyler istället för vinyler. I vårt praktfulla stånd kommer du att kunna byta in dina värdelösa vinyler mot rena, tyska kanyler, som en del av det Röda Hakkorset-finansierade vinyler-mot-kanyler-programmet.
DESSUTOM bjuder vi på en låt helt jävla gratis för att maskera våra tilltagande korkskruvspolisonger:
http://www.thirdreichords.com/skjutminkuk/01.The_Great_German_Re-Research-Pay_No_More_Than_10_cc.mp3

Någon kanske har noterat att vi bytt namn för att öka förvirringen och dra ut processen ytterligare. Tigertanken är att vi ska göra veckoliga namn- och könsbyten tills vi hittar nåt vi passar i att pissa med. På tal om tigrar och tankar låter The Great German Re-Research för övrigt hälsa att de kommer att simma in tillsammans med ett stim tigerhajar på debasers scen, som kvällen till ära byggts om till ett 25000 kubikmeter stort akvarie, och uppträda under vatten och under diverse influenser. Allt i rökridåns ogudaktiga namn.


TÄVLINGEN
"Skicka ett vykort modell större till en polare med text ty:

Hej Thomas!
Det var länge sedan, hoppas du inte glömt bort mig?
Jag svarade på din kontaktannons om manlig fisting för några år sedan.
Jag är nu tillbaka i Sverige igen, efter några härliga negergubbknull i Afrika.
Om några veckor ska jag flytta till Stockholm.
Hoppas vi kan träffas och ha mysigt snart!

Bögkram Lennart


adress:
Thomas Lindholm
Konstgjutarvägen 50
121 44 Johanneshov


PS ta kort på vykortet innan du postar det."


Formulera er fritt enligt ovanstående modell, men avsluta med "bögkram Lennart". Först med att skicka in bild på sitt vykort till reichmann[at]thirdreichords.com vinner 100 meter tjack i en pokal stor som en krater. Eller en vinyl och i värsta fall en ärvd kanyl i missbruksskick. GO!

2 kommentarer:

  1. ok. om jag skickar vykortet till Björn så blir han skitförbannad. Vill ju gärna vinna men kanske inte till priset av att vi blir oense? Finns det någon prislista? Jag har nu gjort tre vykort men alla är ju fan postade till Björn igen? Hur gör jag nu? Kan jag be Björn ringa er och så förklara ni det hela? Eller ska jag kontakta honom först? Det känns som om det kanske blir mer förvecklingar i så fall. Vet inte riktigt hur jag ska gör nu riktigt.

    SvaraRadera