12 dec. 2010

Before in the beginning...

Först fanns ingenting. Sen kom big bang och 13.7 miljarder år senare fick en intet ont anandes evolutionärt ofullständig organism ett förebud från punkens apostel, Jimmy Karlqvistus, och budskapet han bringade var otvetydligt:
"Rigmor är medvetslös
Arbetslös, en fritös"
(Första tyskbrevet 8:8)

Eichmann lyssnade till texten och såg att det var gott. Naken och nedpissad gick han ut i Svinaiöknen och sökte kontakt med sångfågeln, Well Done, som med skenbar skrytsamhet deklarerade: "Gigs på gång i STHLm, Hamburg, berlin och Wien, men vi ställer in dem, för vi vill bara knarka.."
Perfekt! Eichmann såg på sin ständige vapenbedragare på ett icke-bögigt vis och båda konsaterade att HÄR kommer stordåd, ond bråd död och illdåd att uträttas! Dock inte av dessa tvenne klåpare. Istället kontrakterades ett "major indie" Stockholmsbolag, som bett att få vara anonyma, som målvakt för vår mission av förakt. En skiva, en bok, ett rike, ett volk - alla löften skulle infrias. De (Lobotom Records) drog sej dock ur med orden "vi ville jobba med yrkesmusiker, inte yrkeskriminella".

Sagt och ogjort - satsen låg åter i händerna på de tvenne klåparna. Med en haschrökares skyndsamhet utropades världsherravälde över Gonzopunkens förvaltande - Black Lodge Reichords - och dess renrasiga, maskinellt framknullade, förstfödda avkomma The Ligga Med Invandrare E.P.
Det skulle bli en skiva, en bok, en lampa, ett verklighetstroget spel där alla förlorar, eller åtminstone en hemsida. Istället blev det en blog.
En värdelös haschblog.

Det var bättre först.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar